İSTANBUL / PENDİK - Alemdarpaşa Ortaokulu

INTEGRATION OF WEB2.0 TOOLS IN TO EDUCATIONS

BİLİM İNSANLARINI TANIYORUZ eTwinning Projesi Afişi

Şbt

BİLİM İNSANLARINI TANIYORUZ eTwinning Projesi Şubat Ayı Öğretmen Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şubat ayı çalışmaları için bilgi alışverişi yapıldı.

Şbt

"INTEGRATION OF WEB 2.0 TOOL INTO EDUCATION" eTwinning projesinin öğretmen tanışma toplantısı

Ock

Okulumuzda karne heyecanı yaşandı.

Ock

Okulumuz İngilizce öğretmeni Saadet Toğan "Bilim İnsanlarını Tanıyoruz" eTwinning projesiyle öğrencilerimizin bilim insanlarını daha yakından tanımalarını, bilimsel çalışmanın önemini kavramalarını ve  bilime olan ilgilerini artırmalarını amaçladıklarını ifade etti. Türkiye'nin farklı bölgelerinden ve Azerbaycan'dan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşecek olan projenin öğretmen tanışma toplantısı yapıldı. Bilim insanlarının çalışmalarını etkinlikler ile öğrenecek olan öğrencilerimize ve çalışmayı yürütecek olan öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Okul Hentbol Takımımız Bölge Şampiyonu

Aydınlatma sistemlerimiz güçlendirildi.

Okulumuzun çatısı yenilendi.

Yıldız Kız Hentbol Takımımızı bölge finallerine uğurladık.

24 Kasım Öğretmenler Günü

Yerli Malı Haftası Etkinliğimiz