Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Alemdarpaşa Ortaokulu

Telefon : 02163963956
Belgegeçer : 02163963785
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://pendikalemdarpasa.meb.k12.tr
Adres : KAVAKPINAR MAH. ÇAĞDAŞ SK. ALEMDARPAŞA ORTAOKUL BLOK NO: 9 İÇ KAPI NO: 2 PENDİK / İSTANBUL
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan yaşatan , Hoş görü sahibi , Farklılıkları zenginlik kabul eden , En az bir yabancı dili çok iyi bilen, Yüksek moral değerlere sahip , Kendine güvenen , Katılımcı , kişiler arası etkileşimde başarılı, Kendini sorgulayan , özgür düşünebilen, Düşündüğünü ifade edebilen , Etkili ve nitelikli , çağdaş demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin ; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili , becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Olaylara çok yönlü tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını , Liderlik özelliklerinin yanı sıra , iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz ortalama olarak her yıl 5 öğrenciyi Fen Lisesi´ne yerleştirmektedir.Bunun yanında 40 öğrenci Anadolu Liselerine, yaklaşık 40 öğrenci de Meslek Liseleri´ne Merkezi Sınav Sistemleri ile yerleşmektedir. 30´a yakın öğrencimiz de Devlet Parasız ve Bursluluk Sınavında başarılı olmaktadır.

Öğretmen :74
Öğrenci :1039
Derslik :22
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :2
Kütüphane Kitap Sayısı :2330
Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 08.00-13.30 (sabah) 13.40-19.10 (öğlen)
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Pendik ve Kartal otobüs duraklarından hareket eden 133-K No´lu otobüs okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca Pendik merkezdeki minibüs duraklarından hareket eden Kavakpınar minibüsleri de okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Kavakpınar Mahallesi Çağdaş Sokak No:9 Pendik/İstanbul
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Pendik ilçesinin sınırları içerisinde Kavakpınar Mahallesindedir. İlçe merkezine uzaklığı 4 km , il merkezine 40 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :